+7 (499) 391-16-15 (м.Перово) 

+7 (964) 640-20- 93 (м.Таганская) 

Cotton Candy Bubble Boost - Apple 120 мл

Жвачка со вкусом яблока

Жвачка со вкусом яблока

 

вкус жвачка фруктовые